TimoCom-appen tilgjengelig for TomTom Bridge

TimoCom-appen tilgjengelig for TomTom Bridge

Lastebilsjåfører kan nå logge seg inn på Europas største transportplattform direkte fra TomTom Bridge.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

Siden juni er TimoCom-appen standardmessig tilgjengelig for TomTom Bridge, den profesjonelle sjåførterminalen fra GPS-leverandøren TomTom. Dermed kan lastebilsjåfører som bruker TimoCom logge seg inn på TimoCom-plattformen direkte fra TomTom Bridge-enheter – og dermed finne passende frakt eller ledig lasteromskapasitet mens de er underveis.

Transportplattform som digital app om bord

Alle som farter mye i jobben, vet at det kan være en utfordring å administrere prosesser og avslutte dem på en ordentlig måte. Og særlig for lastebilsjåfører, da det å være på farten er den viktigste delen av jobben. Den profesjonelle sjåførterminalen TomTom Bridge skaper en forbindelse mellom sjåføren og kontoret, og mellom sjåføren og kunden. I tillegg til TomTom lastebilnavigasjon og trafikkinformasjon i sanntid på alle ruter, får man på Android-enheter også tilgang til mobile forretningsprogrammer. Ett av disse programmene er TimoCom, Europas største transportplattform. Her kan brukerne omdisponere spontant: Også når de er på farten kan de enkelt finne transportoppdrag over hele Europa, eller de kan legge inn ledig lasteromkapasitet på transportplattformen. Den integrerte appen er spesielt praktisk for alle som kjører selv, ettersom de nå kan sikre seg ekstra last på et øyeblikk.

- Det sparer mye tid for TimoCom-brukere. Dessuten må ikke sjåførene ta frem sin private mobiltelefon for å sjekke transportoppdrag – og med TomTom Bridge har de GPS, TimoCom-appen og mange andre programmer på ett sted", forklarer Andrea Di Domizio, Solutions Manager hos TimoCom.

Perfekt kombinasjon av GPS og forretningsprogrammer

Programmet fra TimoCom vil ifølge Klaus Burgstaller gjøre TomTom Bridge-apparatene enda bedre:

- TomTom Bridge sjåførterminaler har langt mer å by på enn bare GPS og kart. Takket være integrerte programmer som innlegging av lasterom og fraktsøk fra TimoCom, får våre kunder en langt enklere arbeidsdag, og kan tilpasse den etter behov. Og nettopp det er vårt mål: Å utvikle teknologi i fellesskap som alle drar nytte av.

Fra begynnelsen av juli 2017 kan brukere av TimoComs transportplattform også administrere oppdrag mobilt: Den nye programfunksjonen TC Transport Order® digitaliserer transportoppdrag, og gjør det mulig for forretningspartnere å avvikle oppdrag sentralt på TimoCom-plattformen. Det vil forenkle kommunikasjon og nettverkbygging både for spedisjonsfirmaer, transportbedrifter og lasttilbydere.

SELVKJØRENDE/21. mai 2019

Nå er Ruters første selvkjørende busser i drift

Ved 14-tiden i går rullet Ruters selvkjørende busser "Mads" og "Oda" avgårde på sin første ordinære kjøretur mellom Kontraskjæret og Vippetangen i Oslo. Fra og med i dag kan alle med gyldig Ruter-billett benytte seg av det nye reisetilbudet. Kjøretøyene har 11 sitteplasser for passasjerer og vil kjøre i opptil 18 km/t. Les hele saken

LOGISTIKK/21. mai 2019

Først i Norge med 32 meters vogntog

Schenker AS planlegger som første logistikk selskap i Norge å teste ut vogntog av typen DUO2, med en lengde på 32 meter. Basert på erfaringene med innføring av vogntog på 25,25 meter, som Schenker AS fikk godkjent for prøvedrift, og senere ordinær trafikk, vil selskapet starte med testkjøring på Norske veier med 32 meters vogntog med en kapasitet på 80 tonn. Les hele saken

Til toppen