Utnevnt til ny administrerende direktør DHL Express Europe
(Foto: DHL)

Utnevnt til ny administrerende direktør DHL Express Europe

DHL Express har utnevnt Alberto Nobis som ny administrerende direktør for Europa. Nobis var Global CFO for DHL Express fra 2009 til 2012, før han flyttet tilbake til sitt hjemland Italia i 2013. Som administrerende direktør for DHL Express Italia bidro Alberto Nobis til å drive divisjonens vekst i det italienske markedet. Fra 1. januar 2019 har han tatt over ansvaret for Express Europe etter John Pearson, som ble Global CEO for DHL Express.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

– For DHL Express er kvalitet og vekst nøkkelen til vår fremtidige suksess", sier John Pearson, Global CEO DHL Express.

– Siden han flyttet til Italia som administrerende direktør, har Alberto bevist at han er i stand til å fokusere på begge. Hans innsats for å utvikle Express sin Italia-virksomhet har bidratt til at Italia nå er et av våre største markeder. Vi gleder oss til å se Alberto bruke sin dybdegående kompetanse til å bringe DHL Express til neste nivå av vekst over hele Europa i 2019 og videre.

Alberto Nobis blir ny administrerende direktør for Europa. Foto: DHL

Nobis har over 10 års erfaring hos DHL Express, inkludert flere ledende stillinger som finansdirektør og administrerende direktør. I sin nye rolle er han ansvarlig for nesten 50 land i Europa, med fokus på regionens resultat på tvers av de fire dimensjonene som definerer DHL Express sin FOCUS strategi: Motiverte ansatte som gir den beste servicekvalitet. Servicekvalitet som skaper lojale kunder. Lojale kunder som igjen påvirker DHLs lønnsomhet.

– Det er både en stor ære og en spennende utfordring å bli utnevnt til konsernsjef for DHL Express Europe. I denne rollen er det godt å ha med seg all den erfaringen jeg har opparbeidet meg etter mange år i firmaet, men samtidig vet jeg at jeg også vil ha støtte fra alle ansatte og nettverket for å hele tiden forbedre servicen til våre kunder i Europa, sier Alberto Nobis, CEO Europe på DHL Express.

– Jeg ser veldig frem til å jobbe med John for å oppnå det neste nivået av vekst for DHL Express.

Etterfølgeren til Alberto Nobis for DHL Express Italia vil bli annonsert i løpet av de kommende ukene.

Til toppen