Vant PostNords "Logistikkprisen 2017"

Vant PostNords "Logistikkprisen 2017"

Netthandelsgiganten Komplett Group vant PostNords ”Logistikkprisen 2017”. Prisen ble delt ut under PostNords 2-dagers Futurum-konferanse på Ullevaal Stadion.

Motta nyhetsbrev fra Transport & Logistikk

Logistikkprisen er rettet mot kunder av PostNord som har samarbeidet om forbedringer som gir økt konkurransekraft, gjennomførte analyser eller andre forbedringsprosjekter.

Felles for årets 3 kandidater, Stian Sport, Komplett Group og Bertel O. Steen, var et sterkt partnerskap og at de alle har vært pådrivere med hensyn til å utvikle PostNords logistikkløsninger.

Ett strategisk partnerskap

Logistikkprisen ble delt ut av administrerende direktør i PostNord i Norge, Robin Olsen, og om vinneren sa han blant annet:

- Prisen går til en kunde som har vist stor vilje til forbedring og kan vise til gode resultater i form av lavere kostnader og bedre leveringsservice. Komplett har vært med oss i en årrekke, og samarbeidet har utviklet seg fra et leverandør-transportør samarbeid, til ett strategisk partnerskap. Komplett er den kunden som utfordrer oss mest på å teste nye løsninger og gå i bresjen for utvikling av nye bransjestandarder i Norden. De utfordrer oss også på å se ut til Europa og resten av verden.

På vegne av Komplett Group mottok Kristoffer Opheim og Bjørn Tore Svendsen prisen.

SAMFERDSEL/15. mai 2019

El-ferger bedre enn bro og tunnel?

– Det er grunn til å reise spørsmålet om hvorvidt el-ferger kan være et bedre alternativ enn kostbare broer og tunneler i tiden som kommer. Se bare på den såkalte «fergefri» kystvegen fra Stavanger til Trondheim. Det kan kanskje finnes bedre alternativer. Les hele saken

LOGISTIKK/14. mai 2019

Oslo City Hub er åpnet

Logistikkleverandøren DB Schenker åpnet 8. mai sitt første distribusjonssenter for utslippsfri distribusjon i Oslo, den nye Oslo City Hub. Den sentralt beliggende nye terminalen vil redusere CO2-utslippene av by distribusjon med 80% ved hjelp av elektriske biler og e-sykler. Oslo City Hub er en del av Electric City, Oslo by sin feltaktivitetssatsing knyttet til byens status som Europas Miljøhovedstad 2019. Les hele saken

KJØRETØY/13. mai 2019

Populær modell blir igjen tilgjengelig i Norge

Volvo lanserer nå det ekstra store Globetrotter XXL førerhuset som første gang ble tatt frem for Australia i 2008. Dette ble tilgjengelig på Volvo FH i 2009 og det ble totalt levert 159 FH med XXL – førerhus i FH Classic-serien i Norge den gangen. Nå lanseres dagens Volvo FH-modell med det spesielle førerhuset. Les hele saken

Til toppen